Mijn naam is Dimitri Le Blanc en ik ben geboren in 1974 te Oostende. Ik woon samen met mijn lieftallig vrouwtje en hebben samen 3 schatten van kinderen. Sinds mijn 24ste ben ik werkzaam in de reguliere gezondsheidszorg als ergotherapeut.

Ik ben o.a. door mijn job en door ervaringen op mijn eigen levensweg, meer en meer geboeid geraakt door de holistische aanpak van de Oosterse geneeskunde. Dit heeft de aanzet gegeven tot het volgen van de opleiding voetreflexologie. Inmiddels heb ik daarom ook de driejarige beroepsopleiding van Syntra West met groot succes afgerond. Sinds juni 2008 ben ik gediplomeerd voetreflexoloog te Oostende.

Ik vind het belangrijk dat mijn cliƫnten zich op hun gemak kunnen voelen en zich kunnen ontspannen, zodat ze even de dagelijkse stress en verantwoordelijkheid kunnen loslaten. Daarnaast hoop ik met mijn behandelingen een verbetering van de totale gezondheid van mijn cliƫnten te bereiken.

Iedere uitgevoerde behandeling is voor mijzelf ook een nieuwe stimulans om mij verder te ontwikkelen in de boeiende wereld van de Oosterse geneeskunde. Natuurlijk blijf ik mijn kennis verbreden en verdiepen door het volgen van diverse cursussen. U bent dus in vertrouwde handen.